Ander product?

Niet gevonden wat u eigenlijk zocht ? ……. Geen probleem natuurlijk !

De webshop geeft enkel een overzicht van de producten die wij standaard in voorraad hebben en binnen 48 uur leverbaar zijn.

Uiteraard heeft elk evenement of congres zijn eigen thema en kunnen wij buiten het standaard assortiment ook voorzien in andere duurzame merchandise.

 

  • U heeft al een artikel in gedachten en wenst daar meer informatie over wat betreft levertijden en prijzen dan stuur u een e-mail naar service@unigear.nl en wij zullen u een offerte verzorgen voor dit product. Graag ontvangen wij van u het gewenste aantal stuks en indien het artikel nog verder gepersonaliseerd moet worden kunt u het extra logo meesturen.
  • Wilt u eens wat anders dan anders dan de standaard merchandise maar geen idee wat precies, informeer ons over de inhoud of thema van het evenement/congres en wij gaan voor u op zoek naar een duurzame oplossing. Graag ontvangen wij van u het gewenste aantal stuks en indien beschikbaar het budget per stuk en wij gaan voor u op zoek. Deze offerte aanvraag kunt u mailen naar service@unigear.nl

 

Wij zullen voor u op zoek gaan naar een duurzame oplossing want wij doen namelijk niet aan de wegwerpcultuur van onnodige merchandise…. Daar worden we ongevraagd al mee overspoeld.

Onze intentie zal altijd zijn om een zo duurzaam product passend bij uw evenement/congres te zoeken welke tevens aan de voorwaarden van huisstijl voldoen.

Copyright © 2020- The Gear Company BV Inc. All rights reserved.